👑👑👑 Ці собаки найпопулярніші
👑 Найпопулярніша порода собак – Лабрадор Ретривер
Уже 31-й рік поспіль лабрадори-ретривери посідають перше місце як найулюбленіша порода в Америці. Вони обожнюють полювання, купання, ігри, походи, дивани. Лабрадори миттєво заводять друзів з усіма, кого зустрічають – дітьми, незнайомцями та іншими домашніми тваринами.
#лабрадорретриверхарактеристика #лабрадорретривер #найпопулярнішапородасобак #найпопулярнішасобака

👑 Найпопулярніший квартирний собака: Французький Бульдог
Французький Бульдог одна з найбільш упізнаваних порід світі. Вони люблять увагу і спілкування, легко заводять дружбу з людьми та іншими домашніми тваринами, рідко гавкають, їм не потрібно багато рухатися, і займають мало місця на дивані
#французькийбульдог #найпопулярнішийквартирнийсобака

👑 Найпопулярніший сімейний собака Золотистий Ретривер
Золотисті ретривери легко піддаються дресируванню, люблять воду, завжди у чудовому настрої, дуже доброзичливі і відмінно підходять для сімей з дітьми.
#золотистийретривер #золотийретрівер #золотистийлабрадор #найпопулярнішасімейнасобака #сімейнийсобака

👑 Найвірніший собака – Німецька Вівчарка
Німецькі вівчарки часто працюють поліцейськими і військовими собаками, тому що вони вірні, сміливі і неймовірно розумні. Спокійна поведінка і терпляче ставлення роблять добре соціалізовану Німецьку Вівчарку чудовим домашнім вихованцем.
#німецькавівчарка #найвірнішасобака

👑 Найпопулярніший собака з низьким вмістом алергенів – Пудель
Пуделі – одні з найрозумніших собак. Ці кмітливі цуценята легко піддаються дресируванню і є фаворитами серед алергіків, оскільки їхня шерсть не линяє, як у інших собак.
#пудель #гіпоалергеннасобака

👑 Найпопулярніший лежебока – Бульдог
Бульдоги виглядають страхітливо, але від цих хлопців ви швидше отримаєте недбалий поцілунок, ніж гарчання. Бульдоги ідеальні суперкомпаньйони. Вони люблять байдикувати, що робить їх ідеальним вихованцем для всіх, у кого є час для коротких прогулянок.
#бульдог #англійськийбульдог

👑 Найпопулярніший гончак – Бігль
Чарівнішої мордочки, ніж у Бігля, годі й шукати. Але коли справа доходить до полювання на кроликів або білок, він невгамовний. Цікавість цих розумних гончаків іноді може завдати їм купу неприємностей, але вони вірні та милі, як ніхто інший.
#гончак #бігль #собакабігль #собакапородибігль #

👑 Найпопулярніший великий собака – Ротвейлер
Ротвейлери дуже віддані своєму господареві, працьовиті пастухи і захисники. Через свій розмір і силу ця порода найкраще підходить для досвідчених власників собак, у яких є час і терпіння для постійних тренувань і соціалізації.
#ротвейлер

👑 Найпопулярніший мисливський собака – Німецький короткошерстий пойнтер
Цей собака живе заради пригод, від плавання до полювання та прогулянок околицями. У нього дуже багато багато енергії, тому йому потрібні господарі, любителі активного відпочинку.
#пойнтер #мисливськийсобака
👑 Найпопулярніший маленький собака – Такса
Такса маленька, але мужня та енергійна. Незважаючи на те, що вони більш незалежна порода, вони стають чудовим вихованцем майже в кожному будинку з належними умовами.
#такса #собакапородитакса

2 Comments

  1. 🌟🌟🌟Хочете дізнаватися більше? 🚨🚨🚨ПІДПИСУЙТЕСЬ на наш Telegram канал

    ✅✅✅ https://t.me/BaroshaCh

    Дізнавайтеся нові факти про Вашого домашнього улюбленця! Усе одразу у Вашому смартфоні!

Leave A Reply